Woody Bygghandel öppnar i Mora

Nu öppnar Woody byggvaruhandel i Mora. I Mora inleds samarbete med Byggnetto. Byggnetto  - Anders Håkansson Försäljnings AB -  är en etablerad rörelse strategiskt placerad i Mora. En region med flera stora kommande byggen. Ombyggnationen av Mora lasarett och Sälens nya internationella flygplats är två exempel.

– Genom att tillhöra en kedja som Woody får vi goda möjligheter att utvecklas och kunna ta nya marknadsandelar i och runt Mora, säger Anders Håkansson, ägare till Byggnetto.

– Byggnettos inträde i Woody ger oss viktig närvaro i både Dalarna och Mora, säger Fredrik Johanson, VD för Woody Bygghandel. Byggnetto är en väletablerad bygghandel. Den präglas av ett starkt entreprenörskap med en strategisk placering i Mora Köpstad på Noret-området.

Att Woody nu öppnar i Mora är en del av kedjans tillväxtplan. Flera nya anläggningar planeras fram till 2020 på strategiskt viktiga orter i Sverige. Allt i avsikt att skapa lönsam tillväxt och en kostnadseffektiv organisation. 

– Tillsammans med både nya och befintliga delägare gör vi en offensiv för att skapa Sveriges bästa anläggningar och har ytterligare etableringar på gång under de närmaste åren, tillägger Fredrik Johanson.

Förutom Byggnetto i Mora har Woody under 2018 etablerat nya verksamheter på flera platser i Sverige. Karlshamn, Mörarp, Flädie, Rydebäck, Våxtorp, Vejby, Örnsköldsvik och Tingsryd är exempel på etableringar.

E-mail:
Publicerad 2018-11-29 08:02:19