Nya delägare i Woody i Stockholm

XL-Byggpartner AB (under namnändring) i Stockholm lämnar XL-Bygg och har valt att bli delägare i Woody Bygghandel AB. XL-Byggpartner har fem proffs-anläggningar i Segeltorp, Sorunda, Tullinge, Vaxholm och Vallentuna. I Segeltorp finns också företagets logistikcenter och servicekontor.

Johan Rosendahl, VD för XL-Byggpartner, gör bedömningen att skiftet från XL-Bygg till Woody Bygghandel kommer att gynna bolaget i dess fortsatta tillväxt.

- Woody Bygghandel är en kedja där det är de lokala entreprenörerna som äger kedjan och bestämmer över dess verksamhet, vilket passar oss bra, säger Johan Rosendahl.

- Samarbetet med liknande företag som oss inom Woody Bygghandel är också lockande, tillägger han.

Rune Karlsson, styrelseordförande i Woody Bygghandel, välkomnar Johan Rosendahl och hans medarbetare in i kedjan.

- Jag är övertygad om att vi inom Woody Bygghandel har ett koncept där vi kan förena våra delägares entreprenörskraft med stordriftsfördelar, säger Rune Karlsson.

- De lokala entreprenörerna är bäst på sin marknad och tillsammans skall Woody Bygghandel kunna vinna slaget på marknaden, förutspår Rune Karlsson.

- Vi ser att fler och fler bygghandlare börjar inse att lokalt entreprenörskap och samarbete inom vår kedja är ett framgångskoncept. Vi hoppas och tror därför att fler kommer att välja att gå in i Woody Bygghandel som delägare framöver

E-mail:
Publicerad 2019-08-18 20:21:37

Senaste nummer

Din röst är viktig